Speciális szolgáltatások

 • Gyermekvédelmi jelzőrendszeri készenléti szolgálat
  Célja a gyermekvédelmi problémákban érintett, továbbá a szociális vagy mentálhigiénés problémák, illetve egyéb krízishelyzet miatt segítségre szoruló egyének/családok számára a Család- és Gyermekjóléti Központ nyitvatartási idején kívül történő azonnali segítség, tanácsadás vagy tájékoztatás nyújtása.

A készenléti szolgálat egy állandóan hívható telefonszám (06-30/640-4281) biztosításával van megszervezve oly módon, hogy a készenlétben lévő munkatárs szakszerű segítséget tudjon nyújtani vagy ilyen segítséget tudjon mozgósítani.

 • Kapcsolattartási ügyelet
  Az intézmény a gyermek és a kapcsolattartásra jogosult szülő vagy más kapcsolattartásra jogosult személy számára biztosít találkozásra, együttlétre alkalmas semleges helyszínt.

A zavartalan együttlétre az intézmény székhelyén kerül sor a Nagykanizsa, Zrínyi Miklós u. 51. szám alatt felügyelet, valamint szükség szerint tanácsadás mellett. A kapcsolattartás szombati napokon 9.00-15.00 óra között vehető igénybe.

 • Jogi tanácsadás

  A Nagykanizsai Család- és Gyermekjóléti Központ jogi tájékoztatásnyújtása 2022. augusztus 8-tól ismét igénybe vehető.

  Ügyfélfogadási idő:

  Hétfő: 8-12 és 13-16 óra között

  Szerda: 9-10 és 13-17 óráig

  Amennyiben lehetőségük van rá, kérjük Önöket. hogy az alábbi elérhetőségen előzetesen időpontot szíveskedjenek egyeztetni!

  Dr. Radák Xénia Boglárka
  06-20/416-2863

 •  Pszichológiai tanácsadás
  Az intézmény igazgatója (klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta) biztosítja a tanácsadást a Nagykanizsai Család-és Gyermekjóléti Központ kliensei számára előre egyeztetett időpontban.

  Tisztelt érdeklődők!
  A pszichológiai tanácsadói szolgáltatás igénybevételének feltétele a jelentkezési lap és az adatvédelmi nyilatkozat kitöltése és az intézményben személyesen történő leadása.
  A kérelmek leadását követően a pszichológiai tanácsadó kolléga időpontegyeztetés céljából felveszi Önökkel a kapcsolatot!

  Kérelem pszichológiai tanácsadásra⇓  |  Adatkezelési tájékoztató⇓

 • Családkonzultáció, családterápia, családi döntéshozó konferencia
  A tanácsadás előzetes egyeztetést követően vehető igénybe, szerdai napokon.

 A szolgáltatásokért térítési díjat fizetni nem kell.

 

szechenyi 2020 logo